НОВ!!! 12.2021г.

Списък с парфюми ФМ Груп

Ние в Facebook

Яндекс.Метрика

НОВ!!! BG Каталог №35 октомври 2021г.

 ЧАСТ 2

ЧАСТ 1


НОВ КАТАЛОГ №35 - 10.2021г. на бълг. език с цени, ВСИЧКИ ПРОДУКТИ СА НАЛИЧНИ ЗА ПОРЪЧКА ПРЕЗ ТОЗИ САЙТ!!!

Продукти FM Group
ФМ Груп (FM Group) е полска компания, която е вече 8-ма година на международния пазар с представителства в над  55 страни по целия свят. Фирмата разпространява своите продукти по принципа на мрежовия маркетинг (МЛМ, мултилевъл маркетинг), а именно, чрез мрежа от консултанти, дистрибутори и клиенти.

ФМ Груп произвежда и предлага:

1) Маркови парфюми и парфюмни продукти (с аромати на най-търсените дизайнерски марки – душ-гелове, рол-они, кремове за ръце и нокти, балсами за тяло, лакове за коса, пяна за бръснене, афтършейви);

2) Колекция ß-GLUCAN ACTIVE,  козметика за тяло, коса (шампоани и балсами за коса) и СПА-серия (ексфолианти за тяло, душ-гелове, соли за вана, ароматни свещи);

3) Минерална декоративна козметика – хипоалергенни минерални гримове;

4) Био-продукти за пране, миене, почистване, гладене (за дома и автомобила) – препарати с изключително ниско съдържание на химикали (без фосфати и сулфати), с изтънчени аромати – цветни и плодови!

5) Функционални кафета Aurile с уникалните формули създадени от видни полски учени. За обогатяването на кафетата използвани само най-висококачествени и изпитани съставки, чието
ефикасно действие е доказано с многогодишни научни изследвания. Старателно се погрижихме те да нямат значимо влияние върху натуралния вкус и аромат на кафето.

Основната линия продукти е парфюмите – еквиваленти на марковите парфюми на големите модни дизайнери, на неколкократно по-ниски цени.


Как е възможно това? 

Чрез избягване на разходите за:
  • Марка и име (нашите парфюми носят марката ФМ – Федерико Махора , и са с номера, отговарящи по списък на марковите парфюми); 
  • Скъпа опаковка и флакони (ние използваме серийно произведени еднотипни флакони);
  • Път на продукта от производителя до клиента (при нас продуктът пристига до клиента направо от завода, без посредници и прекупвачи, които товарят цената).
По отношение на производството парфюмът e напълно идентичен с дизайнерския по следните причини: есенциите за производството му се купуват от световно известния концерн DROM, от който купуват известните марки (Versace, Christian Dior, Hugo Boss, Lancomе и др.).

DROM е производител на 80% от есенциите за козметичната, парфюмерийната и фармацефтичната промишленост в света. Този концерн е един от собствениците в FM Group World. От DROM купуваме и формулата на самия парфюм, след изтичане на изключителните права върху нея (например: Versace държи изключителни права върху формулата на „Crуstal Noir”, след което FM Group придобива легално формулата и произвежда и разпространява парфюма под номер 132 в нашия списък с аромати и под наименованието FM).

Поради горепосочените причини ние имаме възможността да предлагаме парфюма на на клиентска (крайна) цена от 25 лв., при цена на парфюма в магазинната мрежа от над 150 лв.!!!

Трябва да се подчертае, че нашите парфюми се отличават с високо съдържание на есенции – 16-30%. Това определя продукта ни като ПАРФЮМ (а не тоалетна вода с 4-8% съдържание на есенции) и подсигурява трайност на аромата 10-14 часа.
BG КАТАЛОГ №35

 ЧАСТ 2

BG Каталог №35 октомври 2021г. - Част 2

ЧАСТ 1

BG Каталог №35 октомври 2021г. - Част 1

НОВ КАТАЛОГ №35 - 10.2021г. на бълг. език с цени, ВСИЧКИ ПРОДУКТИ СА НАЛИЧНИ ЗА ПОРЪЧКА ПРЕЗ ТОЗИ САЙТ!!!

Маркетинг планКОНСУЛТАЦИЯ

Получете онлайн консултация, или НАПРАВЕТЕ ПОРЪЧКА НА ПРОДУКТИ С ОТСТЪПКА !
Свяжите се с нас по Skype
Олга Гоцева - дистрибутор на
"FM Group" България,
рег. № 10019739


Viber Olga Gotseva

WhatsApp Olga Gotseva

Читатели