ПРОМОЦИИ

Промоции FM Group


ЦЕНОРАЗПИС

Яндекс.Метрика

Регистрация в FM Group

Защо си струва да се регистрирате като ВИП- клиент на ФМ Груп:

1. Регистрацията е БЕЗПЛАТНА.

2. Възможност да закупите директно от производителя над 1000 продукта по цени на едро.

3. Възможност да се възползвате от седмичните промоции на компанията и да закупувате продуктите на промоция на още по-ниски цени.

4. Нямате изисквания за закупуване на определено количество продукти.

5. Можете да регистрирате нови Вип-клиенти и Дистрибутори под вас от цял свят и да печелите бонуси от оборота на структурата си.


ФМ Груп Ви предлага следните възможности за сътрудничество и ползите от тях:

1) да бъдете ВИП-клиенткупувате за Вас и Вашето семейство продуктите ни на дистрибуторски цени (от 33-42% по-ниски от клиентските). Нямате ангажименти за количества, асортимент и ритмичност на покупките. Спестявате пари от собствените си покупки! Имате и правото, да предлагате продуктите на Вашите познати и близки. При това печелите на момента от разликата между двете цени – дистрибуторска и клиентска.

2) да бъдете Партньор – можете да купувате на дистрибуторски цени за себе си и семейството си, да продавате за печалба от разликата в цените (при Ваше желание), и най-вече, да изграждате своя собствена дистрибуторска мрежа (в над 50 държави) – ВИП-клиенти и Партньори. За това Вие получавате ежемесечно нарастващ процент (от 3% до 21%) от оборота на хората във Вашата мрежа. При това, без значение, на кое ниво под Вас са в мрежата, кой ги е довел, и къде по света са направени оборотите им (продажби или лично потребление)!!! Това са високите доходи, които системите за МЛМ предоставят за това, че споделяте с познатите си Вашите продукти, Вашата компания, препоръчвате, правите реклама „от-уста-на-уста”.                   

За да станете Партньор на ФМ Груп, можете да изберете един от възможни стартови пакети:

1) Стартов пакет Mini Starter – Съдържа мостри на 20-те най-популярни парфюма с всички печатни материали на фирмата – цена 20 лв;

2) Средният стартов пакет - Съдържа мостри на 100 парфюма (90 стандартни и 10 луксозни парфюми) в елегантна папка с всички печатни материали на фирмата – цена 50 лв;

3) Стартов пакет Premium Class Starter – Съдържа мостри на 150 парфюма в елегантна
чанта с всички печатни материали на фирмата (всички налични аромати с изключение на колекция UTIQUE) – цена 99 лв.

4) КОМПЛЕКТ ПО ВАШ ИЗБОР - SLIM EXTREME NUTRICODE, INNER BALANCE NUTRICODE или VITALITY BOOST NUTRICODE - на цена 88,20 лв. вместо 137,20 лв.

5) КОМПЛЕКТ МИКС - Immuno, Крем за цялостна грижа, Черен молив за очи, Почистваща гъба, Зелено кафе Pure Green и Парфюм Pure 33 или 52 - на цена 88,65 лв. вместо 138,20 лв. 

6) СВОБОДЕН ИЗБОР НА ПРОДУКТИ - При закупуване на продукти на стойност 199 лв., получаваш подарък Луксозно масло за лице или Луксозно масло за възстановяване на коса от серията Utique на стойност 91,90 лв.


И още...
Ваша лична интернет страничка с която да си рекламирате бизнеса. 
Регистрирайте се в нашят екип и станете активен потребител.


За онлайн регистрация в ФМ Груп, моля използвайте следната форма:

Най-популярни страници

Офиц. сайт ФМ

Маркетинг планКОНСУЛТАЦИЯ

Получете онлайн консултация, или НАПРАВЕТЕ ПОРЪЧКА НА ПРОДУКТИ С ОТСТЪПКА !
Свяжите се с нас по Skype
Олга Гоцева - дистрибутор на
"FM Group" България,
рег. № 10019739


Viber Olga Gotseva

WhatsApp Olga Gotseva

АБОНАМЕНТ

Рассылка
Не изпускай невероятните ЕЖЕСЕДМИЧНИ ПРОМОЦИИ в
ФМ Груп България!
Абонирай се по e-mail за страхотни предложения!

Вашият e-mail:


Ние в Facebook

Ние в You Tube

Loading...

Читатели