НОВ!!! 12.2021г.

Списък с парфюми ФМ Груп

Ние в Facebook

Яндекс.Метрика

НОВ!!! BG Каталог №35 октомври 2021г.

 ЧАСТ 2

ЧАСТ 1


НОВ КАТАЛОГ №35 - 10.2021г. на бълг. език с цени, ВСИЧКИ ПРОДУКТИ СА НАЛИЧНИ ЗА ПОРЪЧКА ПРЕЗ ТОЗИ САЙТ!!!

FM Group
FM Group е основана през септември 2004г. от човек, който отдавна е в парфюмерийния бизнес, неговото име е Артур Травински  /главен изпълнителен директор на FM Group - Полша/, австралиец от полски произход. Той имаше една идея, една мечта за създаване на парфюми с най-високо качество, но да са достъпни за хората по целия свят.

Мотото на FM Group - "Парфюм от най-високо качество на достъпна цена"!Как е възможно това?

Правилният партньор е залог за успеха в бизнеса. ФМ има три акционера : DROM, Perfand , FM World.
DROM е един от големите немски концерни за производство на етерични масла.DROM е един от големите немски концерни за производство на етерични масла. Етеричното масло е основа на парфюма. Седалището на DROM е в Мюнхен, имат фабрики на 5те континента и 80% от козметичните компании, които продават парфюми са им клиенти.

Какво означава това? Тези компании закупуват аромата от DROM и го предлагат под името на запазена марка. Същият аромат се ползва и от компанията Perfand, която не инвестира в реклама и това прави цената на парфюма достъпна за 90% от хората.

Според стандартите на парфюмерийната индустрия на пазара има : тоалетна вода 3% концентрация на етеричното масло; парфюмна вода - 8% и парфюм, който има над 16% етерично масло.

В случай, че държите на качеството, а не на луксозната обвивка, тогава вие ще останете очаровани от нашите продукти. Списък на актуалните аромати на ФМ Груп можете да намерите тук >>>. Certificate FM Group

FM World извършва логистиката и доставя продуктите на FM group в над 45 държави по всички континенти. Нашите парфюми са на основата на естествени етерични масла и тук можете да видите сертификата от DROM.

Освен ПАРФЮМИ и продукти за лична хигиена ФМ предлага следните линии: декоративна козметика на основата на минерали, продукти за почистване на дома, функционални кафета и други продукти.


С ФМ Груп вие можете да потребявате по цени на едро като се регистрирате като ВИП клиент тук.

Можете да изградите бизнес със сериозни доходи от над 45 държави като се регистрирате като партньор тук.


Предимства на ФМ Груп:

button_1
 Пазарувате по цени на едро над 600 продукта!


button_1
Парфюми на основата на естествени етерични масла с над 16% концентрация!


button_1

Серия продукти без животински мазнини със сертификат от организацията на веганитеВинаги налични!


button_1

Можете да ги поръчате и да ги имате на следващият ден!

button_1

Гамата продукти се ползва от всяко домакинство и цените ще доведат до оптимизиране на вашия бюджет!Ароматите на парфюмите са аналог на световно известни маркови парфюми, но нашите цени са много по-атрактивни. 

ФМ има дистрибутори в почти всички държави в Европа, Африка, Австралия и Нова Зеландия, много държави в Азия и Латинска Америка. Компанията има представителтво в България, което ви дава възможност от уюта на вашият дом да започнете изграждането на международен бизнес и получаването на сериозни доходи.


Ако вие имате желание да се забавлявате и да получавате стабилни доходи, ние сме готови да ви предоставим обучения и материали. Включете се при нас!

0 коммент.:


BG КАТАЛОГ №35

 ЧАСТ 2

BG Каталог №35 октомври 2021г. - Част 2

ЧАСТ 1

BG Каталог №35 октомври 2021г. - Част 1

НОВ КАТАЛОГ №35 - 10.2021г. на бълг. език с цени, ВСИЧКИ ПРОДУКТИ СА НАЛИЧНИ ЗА ПОРЪЧКА ПРЕЗ ТОЗИ САЙТ!!!

Маркетинг планКОНСУЛТАЦИЯ

Получете онлайн консултация, или НАПРАВЕТЕ ПОРЪЧКА НА ПРОДУКТИ С ОТСТЪПКА !
Свяжите се с нас по Skype
Олга Гоцева - дистрибутор на
"FM Group" България,
рег. № 10019739


Viber Olga Gotseva

WhatsApp Olga Gotseva

Читатели