НОВ!!! 12.2021г.

Списък с парфюми ФМ Груп

Ние в Facebook

Яндекс.Метрика

НОВ!!! BG Каталог №35 октомври 2021г.

 ЧАСТ 2

ЧАСТ 1


НОВ КАТАЛОГ №35 - 10.2021г. на бълг. език с цени, ВСИЧКИ ПРОДУКТИ СА НАЛИЧНИ ЗА ПОРЪЧКА ПРЕЗ ТОЗИ САЙТ!!!

Зелено кафе Aurile / Aurile Pure Green
На всички нас черното кафе ни е добре познато, с чаша ароматна напитка започва денят на много от нас. Но напоследък се срещат все повече реклами и продукти със зелено кафе и слушаме за неговите вълшебни свойства. Може да се открият много материали затова, че благодарение на него може да се отслабне. Какво представлява зеленото кафе – това си е познатото кафе, но не е печено.
Какво е зелено кафе?
Green-Coffee-Bean
Зеленото кафе е малък плод и расте на дървото кафе, което прилича повече на храст. Преди да бъде откъснат плода, той е с  червен или лилав цвят и прилича малко на черешата .  В плода има две зърна – зелено кафе.

Зърната на зеленото кафе съдържат хлорогенна киселина, която след изпичането му се губи.

Хлорогенната киселина въздейства за оптималното ускоряване на метаболизма във вашето тяло, което не само спомага за отслабването, но и да се отъвете от неприятния целулит.

Антиоксидантната активност на хлорогенова киселина и съчетаването и с кофеина възпрепятстват отлагането на мазнини във вашето тяло.

Зеленото кафе е източник на желязо, калций, селен, витамини Е и С, които са сред най-популярните антиоксиданти, препоръчвани и за здравето на косата и ноктите.

Прясно смляното и сварено зелено кафе ободрява и повишава качеството на мозъчната дейност и усещането за тонус, също както и „обикновеното” кафе.

Витаминът РР, който се съдържа в зърната му, понижава „лошия” холестерол, регулира работата на черния дроб и панкреаса.

Екстрактът от зелено кафе поддържа кръвната захар в здравословни норми, с което допълнително  подпомага отслабването.

Богато на полифеноли зеленото кафе се препоръчва на хора, които искат да отслабнат и да премахнат целулита. Това е един от най-популярните и 100% натурален продукт за отслабване. Редовното пиене на зелено кафе и съчетаването му с физическа активност ще ви отърве от нежеланите килограми и целулит.

Зеленото кафе е 100 % натурален продукт, който при употреба без вреда за нашето здраве,леко и непринудено изгаря подкожните мазнини посредством хлорогеновата киселина,която се съдържа в неговия състав. Също така в кафейните черешки присъстват танини и пуринови алкалоиди, които въздействат благоприятно на нервната система на човека.

Зеленото кафе бързо извежда течностите и шлаките от организма и когато се използва системно, силно инхибира абсорбцията на мазнини.

Хлорогенова киселина допринася за ефективното разграждането на мазнините, което прави прилагането на зелено кафе за отслабване. Хлорогеновата киселина при зеленото кафе подобрява  оползотворяването на мазнините в сравнение с кафявото кафе,където при изпичането тя изгаря.

Според изследователи при ежедневна употреба на печено кафе на месец човек губи 14% от наднорменото си тегло. Ако в диетата присъства употребата на зелено кафе, тази цифра нараства до 46%.

Трябва да имаме предвид, че за загубата на мазнини, зелено кафе трябва да се консумира без захар и мляко. Млечните протеини затварят полезните компоненти на напитката. В резултат тяхната активност отчасти се губи и усвояването се забавя.

Пиенето на зелено кафе само по себе си не е достатъчно. За да се усили ефекта са необходими и физически упражнения.

История на популярността на зеленото кафе

Популярно става през 2012 г. след ТВ предаване „Шоуто на д-р Оз“ (The Dr. Oz Show). Водещият на шоуто д-р Мехмед Оз, доктор от университета на Пенсилвания и автор на няколко бестселъра като „Ти на диета“ (You on Diet). Списание „ Ескуайър“ (Esquire ) го включва в списъка на 100-те влиятелни личности на 21 век.

Денят в който д-р Оз кани в студиото двама експерти, които разказват за нтересен експеримент. В продължение на две седмици хиляда жени на възраст от 25 до 45 години, които имат проблеми с наднормено тегло, вземат участие в изследване, посветено на действието на зеленото кафе.

Част от тях приемат зелено кафе, останалите – плацебо. Първата група намаляват теглото си до с килограм, втората – средно с 400 г. Цифрите не са много големи, но трябва да се има в предвид, че всички дами са продължавали да водят своя обикновен ритъм на живот, без да променят храненето си. Популярността на шоуто и известността на водещия имат масов ефект – за зеленото кафе започва да говори целия свят.

Защо зеленото кафе помага при отслабване Зелено кафе Aurile / Aurile Pure Green

Механизмът на действие на зеленото кафе може да се раздели на две компоненти. 

Първата е свързана с количеството на кофеина, който в зеленото кафе е повече отколкото в черното. Кофеинът способства за разпада на гликогена на субстанции, които се преработват до глюкоза. По този начин се стимулира разпада на подкожната мазнина.

В момента когато всички достъпни запаси от глюкоза са изразходвани организмът започва да изразходва скритата за бъдещ период в подкожната мазнина. От тук идва и по-силният възбуждащ ефект на зеленото кафе.

Втората компонента на ефективното действие е хлорогенова киселина. И тя е доста любима за използване от хората, които пишат реклами за отслабващи препарати. Хлорогеновата киселина притежава много полезни свойства – антиоксидантни, противоракови, антибактериални, противовъзпалителни. Тя също така влияе на стабилността на бременността. Хлорогенова киселина се сдържа в зеленото кафе, така и в слънчогледовото семе и в цикорията.

Но хлорогенова киселина се разрушава при термична обработка и може да бъде получена само чрез синтез от растителна маса, затова участниците в проведения експеримент са получавали екстракт от зелено кафе.

Пие се преди хранене, за повече аромат може да добавите щипка джинджифил.

На вкус се отличава доста от познатото ни черно кафе, по-скоро напомня за билкова отвара с леко горчив вкус. И ако искате да отслабнете не трябва да добавяте захар, мляко, сметана.

За зеленото кафе и неговите свойства

Какво съдържа зеленото кафе: 

Този продукт се състои от голям брой биологично активни съставки (преброени са повече от хиляда). Сред тях в съставът на зелено кафе се съдържат:
  • витамини
  • антиоксиданти
  • танини
  • пуринови алкалоиди
  • линолова киселина
  • восък
  • токофероли
  • стеарин
  • мастни киселини
  • То е изключително полезно в областта на козметиката.

Масленият състав се състои от:
  • ценен мултивитаминен комплект (витамини, както и PP, C, E).
  • микроелементи (желязо, магнезий, натрий, фосфор, калий, магнезий, калций и селен).
  • хиалуронова киселина.
  • минерали .
  • танини.

Предимства на зеленото кафе Aurile за здравето


1 . Богатo на антиоксиданти:
Зелено кафе Aurile / Aurile Pure Green
Зелените кафеени зърна са богати на антиоксиданти, които намаляват вредното въздействие на свободните радикали в тялото ни и се грижат за цялостното ни здраве. Редица изследвания са потвърдили, че сурови и необработени зелени кафеени зърна притежават 100% чистa Хлорогенова Киселина ( CGA ), която е в основата на естер на кафеената киселина, която има силни антиоксидантни свойства. Тя може да повиши нивата на глюкоза в кръвта ни и да се предотврати увреждане на нашите кожни клетки.

2 . Стимулира метаболизма:
Хлорогеновата киселина, присъстваща в зелените кафеени зърна е известна със свойството си да стимулира метаболизма. Това повишава Общият Метаболичен Ритъм (BMR) на нашето тяло, което свежда до минимум прекомерното освобождаване на глюкоза от черния дроб в кръвта. Поради липсата на глюкоза, тялото ни започва изгарянето на складираните мазнини в клетките, с цел да си набави липсващата глюкоза. По този начин, чистите зелени кафеени зърна повишават изгарянето на мазнините и в крайна сметка ни помогат да се освободим от нежеланите килограми.

3 . Помага при изгарянето на излишните мазнини:
Тези зърна също съдържат голямо количество водорасли – определен вид водорасли, богати на витамини и минерали. Следователно, това помага за поддържане на нивата на хранителни вещества в нашето тяло. В унисон, стимулира метаболизма на тялото ни, така, че ние можем да изгорим нежеланите мазнини и калории доста по-бързо.

4 . Потиска апетита:
Ако страдате от чести и остри пристъпи на глад, зеленото кафе може да Ви помогне много. В качеството си на силно и ефективно средство за потискане на апетита, то може да Ви предпази от несъзнателно преяждане. Това стимулира тялото Ви да започне изгарянето на мастните натрупвания.

5 . Лечение на диабет:
Суровите зелени кафеени зърна спомагат за успешното лечение на диабет тип 2 . За екстракта им е известно, че понижава високите нива на захар в кръвта, докато ускоряване загубата на тегло. И двете са от съществено значение за лечение на захарен диабет тип 2 .

6 . Намалява нивата на лошия холестерол:
Нашите нива на холестерол могат да бъдат намалени значително със зелено кафе Aurile. Липопротеините с ниска плътност (LDL), известени също като „лош холестерол“, са основната причина, която ни кара да сме уязвими към смъртоносни сърдечно-съдови заболявания, включително сърдечен удар. Изследвания са показали, че това може да бъде предотвратено чрез редовното консумирането на екстракт от зелено кафе.

7 . Помага за подобряване на кръвообращението:
Високото кръвно налягане може да ни доведе до няколко фатални заболявания като инсулт, сърдечна недостатъчност, хронична бъбречна недостатъчност, и т.н, но изследователите са открили наличието на много активен и мощен аспирин като съставка в зелени кафеени зърна, който действа положително върху кръвоностните съдове, и спомага за предотвратяване на тромбоцитите. В резултат на това нашите артерии са чисти и циркулацията на кръвта в цялото тяло до голяма степен се подобрява.

8 . Използвани са за естествена детоксикация:
Екстрактът от зелено кафе е естествен детоксикант. Той почиства черният дроб като го освобождава от токсините, лоши холестероли, ненужните мазнини, и така нататък . Тъй като черният дроб се детоксикира, неговите функции се подобряват многократно, което в крайна сметка стимулира нашия метаболизъм и подобрява цялостното ни здраве.

9 . Дава енергия:
Поради наличието на голямо количество кофеин, зелените кафеени зърна могат да бъдат използвани като отличен енергиен стимулант. Те могат да повишат енергийните ниво и да ни помогнат да сме активни през целия ден .

Предимства на зеленото кафе Aurile за кожата

10 . Намалява действието на свободните радикали:
Хлорогенова киселина присъстваща в зелените кафеени зърна може да намали действието на свободните радикали в тялото ни до 10 пъти в сравнение с обикновения зелен чай. Тъй като зърната не са печени, в тях присъстват и някои други антиоксидантни агенти от семейството полифенол, ферулинова киселина и т.н., които забавят стареенето на кожата.

11 . Подобрява имунната система:
Тези кафени зърна са високо ефективни за повишаване на имунната система. Поради наличието на мощни свободни радикали Busters, зърната спомагат неимоверно за премахването на всички видове токсични и вредни елементи. Следователно, те спомагат и за лечението на склонна към акне кожа.

12 . Помага за забавяне на процесите свързани със стареенето:
Зелените кафеени зърна са известни също и с това, че запазват високите си нива на летливи съставки, тъй като те не са подложени на процедурата за печене. Гама-аминомаслена киселина ( GABA ), теофилин , Epigallocatechin галат , и т.н. са някои от тези съставки, които помагат да запазим здрава кожата си и предотвратяват появата на бръчки .

13 . Помага за хидратиране на кожата:
Отделно от антиоксидантни агенти, зелени кафеени зърна са богати на мастни киселини и естери, включително Arahidic киселина, линолова киселина и олеинова киселина, която подхранва и овлажнява кожата ни предотвратявайки увисване, обезцветяване и други тежки последици на стареенето.

Предимства на зеленото кафе Aurile за косата

14 . Премахва вещества, които увреждат косата:
Съдържанието на антиоксиданти в зелените кафеени зърна е също толкова полезно за нашата коса, тъй като ни помага да се борим срещу всичко, токсично и вредно. Косата ни остава силна, здрава и красива.

15 . Битка за косата:
Androgenetic алопецията, също така известна като „женски тип загуба на коса (плешивост)“, също може да бъде излекувана с екстракт от зелени кафеени зърна. Екстрактът от тези зърна може да даде тласък на растежа, както и да увеличи дебелината на косъма значително.
Като цяло си струва да се обърне внимание на зелените кафеени зърна ако искате да увеличите максимално грижите за здравето, кожата и косата си.
 
   
Зелено кафе Aurile / Aurile Pure Green
Зелено кафе Aurile / Aurile Pure Green Сорт:  100% Арабика
Происход: Южна Америка (Перу)
100% НАТУРАЛЕН ПРОДУКТ
Отглеждане: над 1 000 м, органично, без торове, ръчно събирано
Не изпечено
Натрошени зърна
Тегло: 20 торбички-пирамидки х 7 гр.

ЦЕНА: 20.20 лв.

Поръчай 

Зелено кафе Aurile / Aurile Pure Green е едро смляно и готово за употреба, за здравословен начин на живот.
Зеленото кафе е уникален продукт, революция в областта за коригиране на теглото. Ускорява обменните процеси в организма. Подходящо е за всеки, който иска да се раздели с излишните сантиметри без да се лишава от любимите си храни. Благодарение на съдържанието на хлорогенова киселина метаболизмът се ускорява значително, а мазнините изчезват, предотвратява появата на йо-йо ефектът и изгаря трайно мазнините. Най-хубавото е, че не се налага никаква промяна в режима на хранене. Зеленото кафе подобрява паметта както и работата на сърдечно-съдовата система. Веществата, които се съдържат в зеленото кафе подобряват тонуса на организма и засилват ефективността на мозъчните процеси. Зеленото кафе съдържа по-малко кофеин в сравнение с обикновеното кафе за това то се препоръчва и на хора, който поради една или друга причина избягват обикновеното кафе. То регулира нивото на кръвната захар, за това е много подходящо за диабетици. Зеленото кафе е богато на различни витамини и киселини, не съдържа добавки и има невероятни качества именно за това зеленото кафе се характеризира с такава впечатляваща ефективност и набира все повече популярност. Зеленото кафе е подходящо за всички, които се грижат за здравето си искат винаги да бъдат в отлична форма.

Употреба: Опаковката "Зелено кафе" съдържа 20 пирамидки, съдържащи натрошени зърна зелено кафе, които се запарват в продължение на 7 минути подобно на чай.

0 коммент.:


BG КАТАЛОГ №35

 ЧАСТ 2

BG Каталог №35 октомври 2021г. - Част 2

ЧАСТ 1

BG Каталог №35 октомври 2021г. - Част 1

НОВ КАТАЛОГ №35 - 10.2021г. на бълг. език с цени, ВСИЧКИ ПРОДУКТИ СА НАЛИЧНИ ЗА ПОРЪЧКА ПРЕЗ ТОЗИ САЙТ!!!

Маркетинг план



КОНСУЛТАЦИЯ

Получете онлайн консултация, или НАПРАВЕТЕ ПОРЪЧКА НА ПРОДУКТИ С ОТСТЪПКА !
Свяжите се с нас по Skype
Олга Гоцева - дистрибутор на
"FM Group" България,
рег. № 10019739


Viber Olga Gotseva

WhatsApp Olga Gotseva

Читатели