НОВ!!! 12.2021г.

Списък с парфюми ФМ Груп

Ние в Facebook

Яндекс.Метрика

НОВ!!! BG Каталог №35 октомври 2021г.

 ЧАСТ 2

ЧАСТ 1


НОВ КАТАЛОГ №35 - 10.2021г. на бълг. език с цени, ВСИЧКИ ПРОДУКТИ СА НАЛИЧНИ ЗА ПОРЪЧКА ПРЕЗ ТОЗИ САЙТ!!!


Алое Вера колекция от FM Group


Замърсена околна среда, неблагоприятни външни фактори и неправилно хранене - кожата трябва да се защити. Наричано още “растение чудо или “лек от природата” Алое Вера е растение, чиито лековити свойства са познати на човечеството от древността - повече от 5000 години.


Серия Алое Вера

FM| AV1 - Пяна за измиване на лице
FM| AV2 - Маска за лице peel-off
FM| AV3 - Тоник за лице
FM| AV4 - Гел-крем за лице
FM| AV5 - Интимен гел


ALOE VERA - FM| AV1, 150ml
ПЯНА ЗА ИЗМИВАНЕ НА ЛИЦЕ
С хипоалергенна формула, създадена въз основа на успокояващото действие на алоето. Подходяща за всеки тип кожа, включително чувствителна. Кадифената пяна нежно, но ефикасно премахва грима и замърсяванията, оставяйки кожата чиста и успокоена. Изключително богата на хидратиращи съставки, регенериращ алантоин и цинк, който намалява отделянето на себум. Идеално подготвя кожата за други продукти. Начин на употреба: нанесете малко количество от пяната върху кожата на лицето, шията и деколтето, избягвайки зоната около очите. Масажирайте, след което изплакнете обилно с топла вода.  


ЦЕНА: 16,90 лв.
Поръчай

ALOE VERA - FM| AV2, 50ml
МАСКА ЗА ЛИЦЕ PELL-OFF
С богат на витамини и минерали екстракт от алое вера, предназначена за нормална, комбинирана и мазна кожа. Нежно премахва мъртвия слой клетки и почиства, и стяга порите, придавайки на кожата приятна гладкост и свежест. Съдържа екстракт от жасмин, който идеално успокоява раздразненията, а също така екстракт от женско биле и кора от африканското дърво Enantia Chlorantha, регулиращи отделянето на себум. Начин на употреба: нанесете тънък слой от маската върху добре почистена кожа на лицето, избягвайки зоните около очите, устата и косата. Оставете да изсъхне напълно (ок. 10-20 минути). Внимателно отлепете маската, а остатъците от нея премахнете с тоник. Да се употребява два пъти седмично. 

ЦЕНА: 14,60 лв.
Поръчай
ALOE VERA - FM| AV3, 150ml
ТОНИК ЗА ЛИЦЕ
С успокояващ екстракт от алое вера. Несъдържаща алкохол, хипоалергенна формула. Подходящ за всеки тип кожа, включително чувствителна. Възстановява правилното ниво на pH на кожата, нежно отстранява замърсяванията и гарантира чувство на свежест и комфорт. Обогатен с хидратиращ комплекс и съставки с успокояващи свойства, като: пантенол, бизаболол и екстракт от жасмин. Начин на употреба: затворете очи и напръскайте върху добре почистена кожа на лицето, шията и деколтето. Избършете с памуче или втрийте в кожата, избягвайки зоната около очите.


ЦЕНА: 15,70 лв.
Поръчай
ALOE VERA - FM| AV4, 50ml
ГЕЛ-КРЕМ ЗА ЛИЦЕ
Съдържа успокояващ и хидратиращ сок от алое вера и има лека, хипоалергенна формула. Подходящ за всеки тип кожа, включително чувствителна. Идеално попива, гарантирайки на кожата свеж вид. Изключителното съчетание от екстракт от кайсия и витамин Е противодейства на вредното влияние на околната среда, а маслото от шеа възстановява защитната бариера на кожата, придавайки й приятна мекота. Допълнително провитамин B5 успокоява раздразненията, а екстрактът от праскова осигурява на кожата подхранващи съставки. Съдържа естествени UV филтри. Начин на употреба: нанесете малко количество от гел-крема върху кожата на лицето, шията и деколтето. Оставете да попие. За ежедневна употреба.

ЦЕНА: 15,90 лв.
Поръчай
ALOE VERA - FM| AV5, 200ml
ИНТИМЕН ГЕЛ
С екстракт от алое вера с успокояващи и хидратиращи свойства. Тестван под наблюдението на лекар гинеколог. Препоръчва се и за бременни жени, за млади момичета, както и за след раждане. Изключително нежната, хипоалергенна формула, създадена на базата на деликатни миещи съставки, подсилва естествената защитна бариера на интимната зона. Съдържа пробиотиците Xylitol и Lactitol, които стимулират създаването на правилна бактериална флора, а също така млечна киселина, възстановяваща физиологичното pH. Обогатен с екстракт от червена боровинка, който предпазва пикочните пътища от инфекции, а също така и бетаин, който има хидратиращи качества. Оставя приятен аромат, гарантирайки чувство на свежест и комфорт за дълго време. Начин на употреба: нанесете малко количество от гела върху дланта и измийте интимните части. Изплакнете обилно с топла вода. Продукт, предназначен само за външна употреба.

ЦЕНА: 14,60 лв.
Поръчай







0 коммент.:


BG КАТАЛОГ №35

 ЧАСТ 2

BG Каталог №35 октомври 2021г. - Част 2

ЧАСТ 1

BG Каталог №35 октомври 2021г. - Част 1

НОВ КАТАЛОГ №35 - 10.2021г. на бълг. език с цени, ВСИЧКИ ПРОДУКТИ СА НАЛИЧНИ ЗА ПОРЪЧКА ПРЕЗ ТОЗИ САЙТ!!!

Маркетинг план



КОНСУЛТАЦИЯ

Получете онлайн консултация, или НАПРАВЕТЕ ПОРЪЧКА НА ПРОДУКТИ С ОТСТЪПКА !
Свяжите се с нас по Skype
Олга Гоцева - дистрибутор на
"FM Group" България,
рег. № 10019739


Viber Olga Gotseva

WhatsApp Olga Gotseva

Читатели